Home / Velp / Von Velp divisiekampioen

Von Velp divisiekampioen

VELP – Dartteam Von Velp is kampioen geworden in de tweede divisie van de Arnhemse Dart Organisatie (ADO). De jongens hebben hun thuisbasis in Café ’t Pintje. Ze waren in de finale met 5-3 te sterk voor Dartteam Shang-Hai uit Westervoort. Het niveau van beide teams lag hoog. De singles eindigden in 2-2. De koppelwedstrijden moesten de uitslag bepalen. Na een spannende 4-3 ging de laatste punt, en daarmee de overwinning, toch naar Von Velp. Teamcaptain Eric van Vogelpoel naam de beker dankbaar en trots in ontvangst. Op de foto staan de heren kampioenen: Joey Hartkamp, François van Oostrum, Bram van Eck, Dave Krijgsman en Eric van Vogelpoel. Rob de Jong en Frank Heymen staan niet op de foto.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.