Home / Drempt / Scooterbestuurder gewond na botsing op laadklep

Scooterbestuurder gewond na botsing op laadklep

DREMPT – Op de parallelweg van de Rijksweg in Drempt, is woensdag een 24-jarige scooterrijder tegen de laadklep van een vrachtwagen gereden. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde rond 16.20 uur. De laadklep stond op een hoogte van ongeveer 50 centimeter van de grond open. Naast de vrachtwagen was nog voldoende ruimte voor het verkeer. Vermoedelijk heeft de scooterrijder een fietser willen inhalen en botste hij tijdens het inhalen op de laadklep. De man raakte gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.