Home / Dieren / Controle-op-verzoek in Dieren levert weinig op

Controle-op-verzoek in Dieren levert weinig op

DIEREN – Op speciaal verzoek van buurtbewoners heeft de politie dinsdag snelheidcontroles gehouden op de Zilverakkerweg in Dieren. Buurtbewoners hadden eerder bij de politie geklaagd over de verkeersveiligheid op de weg. Het bleek in de praktijk mee te vallen.

In de ochtenduren, tussen half acht en negen uur, werden met behulp van de Lasergun tientallen snelheidsmetingen verricht. Snelheidsovertredingen zaten daar niet tussen, wel werden twee bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder helm en een voor het rijden zonder gordels. In de namiddag tussen vier en zes uur werd nogmaals postgevat. Dat leverde 1 snelheidsovertreder op: 54 km/u terwijl 30 daar de limiet is.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.