Home / Dieren / Zangvreugd weer succesvol op concours

Zangvreugd weer succesvol op concours

DIEREN – Het dameskoor Zangvreugd uit Dieren heeft op het concours in Gorssel in totaal 340 punten gehaald. Zangvreugd kwam uit in de afdeling B. de opmerkingen van de jury waren zuiver en enthousiast gezongen, nuanceringen waren duidelijk te horen, uitspraak prima, verfrissend en ritmisch in orde, de koorbalans was prima. Met wat meer power in het koor bij het laatste lied zou de score hoger uitgevallen zijn. Daarom roept zangvreugd dames van 50 plus op te komen zingen bij Zangvreugd. Het koor repeteert op maandag van 10.00 tot 11.15 uur in de Oase.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.