Home / Dieren / Musical op De Tender

Musical op De Tender

DIEREN – Allemaal deden ze mee, de 88 leerlingen van praktijkschool De Tender in Dieren. De hele ochtend hadden ze dinsdag geoefend op de verschillende sketches van het project dat door Pro-Arts (Praktijk-Onderwijs) werd aangeboden. En de musical waarin al die losse stukjes samenkwamen, werd ’s middags opgevoerd voor de ouders. Het werd een groot succes en varieerde van dans tot percussie-muziek en van een volleybal-scene op het strand tot een wedstrijd plastic krokodillen opblazen. Naast de optredens verzorgden de leerlingen ook het programmaboekje, de posters en de aankleding.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.