Home / Ellecom / Ellecomse SuperGiG

Ellecomse SuperGiG

ELLECOM – Het Jubileumoptreden van de SuperGiG in Ellecom werd een groot succes. Het werd een zeer geslaagde lustrum-editie. En net als de voorgaande vier Gigs werd ook dit optreden verzorgt door zestig deelnemers uit Ellecom. Deze muzikanten en zangers werkten meer dan dertig nummers af. Muziek met voor ieder wat wils en met een zaal vol enthousiast publiek werd het een heerlijke avond en het hoogtepunt van het Zomerfeest in het dorp.

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.