Home / Rozendaal / Duo verdacht van ijzerdiefstal bij tennisbaan Rozendaal

Duo verdacht van ijzerdiefstal bij tennisbaan Rozendaal

ROZENDAAL – Niet alleen op de tennisbanen van Roland Garros is er dezer dagen volop actie; ook bij de oude tennisbaan van Rozendaal gebeurde het een en ander. Twee Arnhemmers werden daar donderdag aangehouden op verdenking van ijzerdiefstal.

De politie werd donderdagmiddag naar de oude tennisbaan aan De Del gestuurd. Daar zouden twee personen zich verdacht ophouden. Agenten kwamen de Arnhemmers (29 en 38 jaar oud) tegen. De twee waren bezig met ijzeren staven, die onderdeel vormden van de voormalige omheining van de baan. Bij het duo lag ook gereedschap. Vervolgens werden de Arnhemmers aangehouden.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.