Home / Velp / TV voor Barentszhuis

TV voor Barentszhuis

VELP – De bewoners van het Barentszhuis in Velp zijn onlangs door de stichting Kluiskamp verrast met een nieuwe plasmatelevisie. Als bedankje is het echtpaar Westra met nog twee vrijwilligers uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken bij de bewoners. Het Barentszhuis is een woonvorm voor 38 volwassenen met een lichamelijke en/of meervoudige handicap en voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Het huis telt vijf huiskamers. Bewoners hebben aangegeven hier graag wat meer gezelligheid te willen creëren. Tijdens NL Doet is al een begin gemaakt met een opknapbeurt, waarbij de huiskamers zijn voorzien van een nieuw verfje. Dankzij de Kluiskamp hebben de bewoners aan de B-kant van de bovenetage hun kleine, oude televisie kunnen inruilen voor een mooie, grote tv. De bewoners zijn de stichting Kluiskamp erg dankbaar. Er zijn sponsors nodig om alle huiskamers verder aan te kleden en gezelliger te maken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.