Home / Velp / Negende Velp’s Oranjeboom Open een succes

Negende Velp’s Oranjeboom Open een succes

VELP – Voor de negende maal is onlangs het Velp’s Oranjeboom Open gehouden op golfbaan Borghees. 35 deelnemers speelden achttien holes op de Duitse golfbaan. Aan het eind van de dag keerde men terug naar Café De Oranjeboom in Velp waar ook de prijsuitreiking plaatsvond. Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen en dat jaar was dat het Inloophuis. De initiatiefnemers van het inloophuis hebben op de avond zelf uitleg gegeven aan wat ze doen en mochten een check in ontvangst nemen van 1250 euro, mede dankzij sponsoren Watermolen, stomerij Albert & BMW, Regardz, Rosbach en café de Oranjeboom.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.