Home / Hall / Creatief bewegen

Creatief bewegen

HALL – De leerlingen van basisschool De Vossestaart in Hall hebben pas meegedaan aan een projectweek rond het thema ‘creatief’. De week is afgesloten met een creatieve dansworkout en bootcamp. Alies Hoegeweij van Fitt2Go zorgde voor de nodige swingende heup- en zwaaiende armbewegingen. Het werk een leuke workout, waar de kinderen lekker buiten van konden genieten. Op het sportveldje hield Tom Wilgenhof een creatieve bootcamp, waarbij de kinderen moesten zigzaggen door een touwladder, rennen en een parcours moesten afleggen.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.