Home / Eerbeek / Vierdaagse Eerbeek

Vierdaagse Eerbeek

EERBEEK – In de week na het Pinksterweekend liepen ruim duizend wandelaars de Eerbeekse avondvierdaagse. Door Eerbeek en omgeving waren weer prachtige routes uitgezet voor de 5, 7,5 en 10 kilometer. Voor rolstoelers was een aparte route uitgezet door de organisatie bestaande uit WSV Eerbeek, Last Gear en korfbalvereniging Eerbeek.

De wandelaars hadden geluk met het weer, alleen de derde avond regende het wat. “Maar daar hadden we helemaal geen last van”, aldus Roor de Gans, secretaris van WSV Eerbeek. De derde avond werd een nieuwe route gelopen met het thema Rondje Hall en het Leusveld. Voor het eerst ging een route het Kanaal over. “Zelfs mensen uit Hall kwamen op plekken waar ze nog nooit geweest waren”, vertelt De Gans. “Dit is zeker voor herhaling vatbaar”.
Natuurlijk ontbraken het rondje Loenen niet en de Molenbeek en Coldenhove werden bereikt. De laatste avond, tijdens de laatste lootjes, werd Eerbeek zelf nog eens verkend en werd afgesloten met een intocht, muzikaal ondersteund door de Eendracht uit Eerbeek, Des uit Hall, de Gelreband uit Dieren en Van der Zandt uit Velp.
Deelnemers werden onthaald met snoep, bloemen en natuurlijk een medaille. De organisatie is tevreden. “Iedereen heeft zijn medaille gehaald en het was zoals altijd weer gezellig. Iedereen kent elkaar en dat is altijd leuk”, aldus De Gans. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.