Home / Eerbeek / Jubilerende Jumbo Eerbeek donateur van Kiemm

Jubilerende Jumbo Eerbeek donateur van Kiemm

EERBEEK – Het winkelend publiek van de Jumbo in Eerbeek kreeg zaterdagochtend 2 juni een muzikaal onthaal. Acht jonge muzikanten van Kiemm traden samen met musici van muziekvereniging Eendracht op om Jumbo als nieuwe Kiemm-donateur te verwelkomen. Uit handen van Wim Wensink, voorzitter van stichting Kiemm, ontving Casper Heine, eigenaar van de Eerbeekse Jumbo, een certificaat vanwege zijn donateurschap.

De overhandiging van het Kiemm-certificaat was op een bijzondere dag en daarom extra feestelijk. Zaterdag 2 juni was het namelijk precies één jaar geleden dat Jumbo haar deuren opende in Eerbeek. Eigenaar Casper Heine wilde ter gelegenheid van dit jubileum iets doen voor het dorp. “Ik vind het belangrijk dat je als ondernemer op een maatschappelijk verantwoorde manier actief bent. Niet voor niets luidt het gezegde ‘de jeugd heeft de toekomst’. Het is daarom van belang dat we onze jeugd ondersteunen in hun ontwikkeling, in de meest brede zin van het woord. Muzikale ontwikkeling is daar een goed voorbeeld van.”

Voorzitter van Kiemm, Wim Wensink, vertelde erg blij te zijn met de steun van Jumbo. “Jumbo Eerbeek en Kiemm bedienen beiden mensen uit alle lagen van de Eerbeekse bevolking. Jumbo met levensmiddelen, Kiemm met het levensmiddel muziek. Het is geweldig dat Jumbo en Kiemm elkaar hebben gevonden in het verbinden van alle Eerbeekenaren. Alleen met de steun van donateurs kunnen wij muziekonderwijs voor alle kinderen in Eerbeek voortzetten. Het voornaamste doel is dat kinderen kennis maken met muziek en dat we hen het plezier van samen muziek maken meegeven.”
Want dat de kinderen plezier hadden, bleef niet onopgemerkt. Uit enthousiasme werd het alom bekende ‘Let’s twist again’ voor een tweede keer op de lessenaar gezet. Het publiek swingde mee. Casper Heine: “Ik vind het knap dat de kinderen al zo leuk muziek maken. Kiemm is een prachtig initiatief, een van de slechts dertig vergelijkbare initiatieven in Nederland. Daar mogen we als dorp heel erg trots op zijn.”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.