Home / Dieren / Dierensche Boys B1 kampioen

Dierensche Boys B1 kampioen

DIEREN – Na het kampioenschap van de E1, was het nu de beurt aan de B1 van Dierensche Boys om het kampioenschap te behalen. In de uitwedstrijd tegen Ratti B1 werd er na een wat zenuwachtig begin goed gevoetbald. Uiteindelijk wisten de jongens met liefst 0-8 te winnen en was het kampioenschap een feit. Slechts éénmaal werd er verloren en de overige wedstrijden werden allemaal gewonnen! Een prachtige prestatie en daarom werden de begeleiders voorzien van een mooie bos bloemen. De spelers kregen een kampioens T-shirt en later in de kantine wat te eten en te drinken.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.