Home / Eerbeek / Leden HSV de Veluwezoom scoren

Leden HSV de Veluwezoom scoren

EERBEEK – Celine Vacirca van HSV de Veluwezoom in Eerbeek is super trots op haar pony Boris . In vier wedstrijden heeft zij twaalf winstpunten behaald. Naast drie eerste, een tweede, derde en zesde prijs gedurende de afgelopen weken nu mocht zij in Kootwijk een schabrak in ontvangst nemen, omdat zij de beste combinatie van de dag was . Zij mag inmiddels ook L1 gaan starten.
Mamorine Z van Manou Hooijman deed eveneens erg goed haar best maar dan in Zevenaar. De punten 180 en 184 vielen wel wat tegen. Gelukkig gingen er door deze score wel 2 winstpunten mee naar huis.
In Arnhem tijdens de dag van ‘T Levend Erfgoed konden Gelderse Paarden ook een dressuurproef rijden. Hier werd graag gebruik van gemaakt door een aantal leden van de Veluwezoom.
Lisa Gierman werd eerste in de klasse M1 met Bling-bling . Een tweede prijs en winstpunt was er voor Daphne Boesveld met Burley B. Ook Lindy Huitink wist een tweede prijs in de wacht te slepen. Rosalie Smeenk , die al bijzonder lang geen wedstrijd heeft kunnen rijden zag kans met 186 punten een winstpunt in de L2 te scoren. Dagwinnares met 207 en 195 punten was Laura de Wild met Cicero. Zij heeft hierdoor 12 winstpunten in de L2 en is daarmee start gerechtigd in de klasse M1. Naast de oranje linten werd een grote zak sportbrokken en een mooie deken gewonnen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.