Home / Velp / Haverkamp bezoekt Horizon Velp

Haverkamp bezoekt Horizon Velp

VELP – De Rhedense wethouder Ronald Haverkamp (Economische Zaken) bracht een bedrijfsbezoek aan banketbakkerij Horizon te Velp. De heren Van Asselt en De Boer gaven de wethouder een rondleiding.
Banketbakkerij Horizon produceert een breed assortiment gebak en desserts voor verschillende markten en doelgroepen. Het bedrijf is een onderdeel van De Horizon Groep, die haar oorsprong heeft in het detacheren van productiemedewerkers in de levensmiddelenindustrie. Een groot deel van de gefabriceerde producten (60%) wordt geëxporteerd. Banketbakkerij Horizon is gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp.

Wethouder Haverkamp legt met enige regelmaat bedrijfsbezoeken af in de gemeente Rheden. Dat is een onderdeel van het economische uitvoeringsprogramma van de gemeente. Vooral de duurzaamheid in de productieprocessen en de marktpositie van banketbakkerij Horizon B.V. worden door Haverkamp geprezen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.