Home / Eerbeek / Eerste Eerbeekse Boys Voetbalgala groot succes

Eerste Eerbeekse Boys Voetbalgala groot succes

EERBEEK – In een sfeervolle ambiance, compleet met rode loper en persfotograve, kwamen de seniorenleden en sponsoren van sv Eerbeekse Boys in de compleet omgetoverde kantine van de Eerbeekse club binnen. Daar vond de eerste editie plaats van het Eerbeekse Boys Voetbalgala. Vele bezoekers hadden gehoor gegeven aan de dresscode en werden dan ook stijlvol op de rode loper door persfotograve Melanie Smit vastgelegd.

Gedurende het afgelopen seizoen heeft sv Eerbeekse Boys acht verschillende klassementen en categorieën bijgehouden, waarvan op deze avond uiteindelijk de ontknoping zou plaatsvinden. Bij binnenkomst werden de gasten verzocht om nog bij vier van de acht categorieën op hun favoriete genomineerde te stemmen. Zo werd er door de ruim honderd gasten deze avond bepaald wie er in de categorieën team, keeper, talent en voetballer van het jaar met de titel naar huis gingen. Gedurende de avond veranderde de houding van de genomineerde toch van nuchter in een enigszins gespannen, waarbij een ieder uiteindelijk toch graag met de titel naar huis wilde. Na een uitvoerig gecontroleerde telling door “gelegenheid notaris” van Zeeland, werd in twee rondes door voorzitter Peter de Zwaan bekent gemaakt wie dit seizoen de diverse felbegeerde titels hebben behaald.

Voetballer van het jaar: 1. Rik Slijkhuis 2. Rick Strong 3. Jeroen Hendrickx.
Talent van het jaar: 1. Bart Claassen 2. Rik Lsijkhuis 3. Frank Gerritsen.
Keeper van het jaar: 1. Remco Nolsen 2. Jeroen ter Velde 3. Arnoud Hoevers.
Team van het jaar: 1. Eerbeekse Boys 5 2. Eerbeekse Boys 2 3. Eerbeekse Boys 2.
Topscorer van het jaar: 1. Jeroen Hendrickx (34) 2. Rick Strong (27) 3. Nick van Zadelhoff (19).
Amateurcoach van het jaar: 1. Wim Derks 2. Nick Obma. 3. Mark Jansen.
Popi Yopi van het jaar: 1. Nick van Zadelhoff 2. Remco Nolsen 3. Rogér Boerkamp.
Aanmoedigingsprijs: Eerbeekse Boys Dames 1.

Op verzoek van het Eerbeekse 5e elftal werd van de gelegenheid ook nog gebruik gemaakt om hun eigen prijs, kalf van het jaar, uit te reiken. Deze trofee is voor degene wiens tas vaak het minst compleet gevuld is, te laat komt of anderzijds niet voldoet aan de ijzeren discipline van het team van het jaar. De twijfelachtige eer ging dit jaar wederom naar Gert-Jan Blom.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.