Home / Eerbeek / Kampioenen Eerbeekse Boys

Kampioenen Eerbeekse Boys

EERBEEK – Tot op de laatste wedstrijddag was het voor enkele teams van Eerbeekse Boys nog spannend of ze kampioen zouden worden. Vol vertrouwen werden dan ook deze wedstrijden gespeeld en zo konden ze dit jaar wederom verschillende kampioenen bij sv Eerbeekse Boys gaan huldigen. Gelijk na de laatste wedstrijden werden zaterdag aan het begin van de middag door de vereniging de pupillen gehuldigd, waarna later op de dag de junioren extra in het zonnetje gezet werden. Zowel de pupillen als de junioren mochten de traditionele kampioenen rondrit door het dorp maken. Met veel getoeter en kampioensliederen werden de kampioenen door de mensen uit het dorp toegejuicht.
Onderstaand teams hebben afgelopen seizoen het kampioenschap weten te behalen: A2 (3e klasse); B2 (2x, voor en na,- jaar)(3e klasse); Meisjes C1 (2e klasse); E2 (3e klasse); F1 (1e klasse) en F3 (4e klasse)
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.