Home / Rheden / Oversteegen & Zeilmaker Tennistoernooi Rheden

Oversteegen & Zeilmaker Tennistoernooi Rheden

RHEDEN – De Rhedense tennisvereniging RTC De Laak houdt van 18 tot en met 24 juni haar jaarlijkse 30 plus en 50 plus dubbeltoernooi, dit jaar gesponsord door Sportieve Evenementen Peter Oversteegen en Automobielbedrijf Zeilmaker. Naast het spelen van de wedstrijdjes zijn er ook iedere dag hapjes van diverse horecagelegenheden uit de regio in diverse activiteiten van peter Oversteegen. Tennissers kunnen zich tot 10 juni inschrijven. De wedstrijden vinden op doordeweekse dagen plaats vanaf 17.30 uur en in het finaleweekend vanaf 09.00 uur.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.