Home / Velp / Met ruim 2 promille achter het stuur in Velp

Met ruim 2 promille achter het stuur in Velp

VELP – De politie in Velp heeft woensdagavond op de Arnhemsestraatweg een 66-jarige automobilist uit Bronkhorst aangehouden, omdat hij met ruim 2 promille achter het stuur zat. Het rijgedrag van de man gaf aanleiding hem aan de kant te zetten. De man is zijn rijbewijs kwijt.

Diverse weggebruikers waarschuwden die avond rond kwart voor zeven de politie nadat ze de man slingerend over de A348 vanuit Doesburg richting Velp hadden zien rijden. De man zou daarbij het verkeer in gevaar brengen. Bij Rheden wisten agenten de Bronkhorster te onderscheppen. De man reageerde in eerste instantie niet op de stoptekens, maar kon uiteindelijk op de Arnhemsestraatweg bij Velp worden klem gereden.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.