Home / Rheden / Opgeven Rhevak

Opgeven Rhevak

RHEDEN – In de vijfde week van de zomervakantie is het weer tijd voor de Rhevak; leef een week lang als echte viking. Kinderen kunnen alleen meedoen als ze zich hebben vooringeschreven. Voorinschrijevn kan als je in het schooljaar 2011 2012 in één van de groepen twee tot en met acht hebt gezeten, zes jaar of ouder bent en uit Rheden, De Steeg of Ellecom komt. Er kunnen maximaal 300 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in op www.rhevak.nl. Rhevak is van 30 juli tot en met 3 augustus op het terrein achter de March- en showband, dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.