Home / Velp / Wijkvernieuwing Velp Zuid officieel van start

Wijkvernieuwing Velp Zuid officieel van start

VELP – Op woensdagochtend 30 mei hebben Eric Angenent, directeur van Vivare en wethouder Ron König van de gemeente Rheden de raamovereenkomst voor de herstructurering van Velp Zuid ondertekend.
In de overeenkomst staan de afspraken die ertoe moeten leiden dat omstreeks 2025 Velp Zuid een onderscheidende, aantrekkelijke wijk is, met een gevarieerd woonaanbod voor lage- en middeninkomens, levendig en leefbaar, schoon en veilig. De ondertekening van de raamovereenkomst is de formele start maar aan de uitvoering van de wijkvernieuwing wordt al een paar jaar gewerkt. Voor Vivare gaat het om in totaal een kleine zevenhonderd woningen die een kwaliteitsverbetering moeten ondergaan. De gemeente Rheden draagt zorg voor de verbetering van de openbare ruimte. Samen met het wijkplatform Velp Zuid, instanties en bewoners, wordt doorgewerkt aan de vernieuwing en verbetering van de wijk.
Beter wonen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.