Home / Hall / Rommelophaaldag Muzemarkt

Rommelophaaldag Muzemarkt

HALL – Muziekvereniging Des uit Hall houdt 7 juli voor de 37ste keer de bekende Muzemarkt in de pastorietuin in Hall. Op zaterdag 9 juni staat een grote ophaaldag op het programma. Een ieder die nog bruikbare spullen overheeft en van de spullen af wil, kan contact opnemen met Sandra Schotpoort via tel. 0575 – 560322. Geen bedden, wandmeubels, koelkasten, diepvriezers, grote televisies, computers of andere onverkoopbare spullen.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.