Home / Loenen / Loenenaren kunnen weer geld opnemen

Loenenaren kunnen weer geld opnemen

LOENEN – Sinds de vorige week heeft de Rabobank Apeldoorn en omstreken een geldautomaat geplaatst in De Spar aan de Eerbeekseweg in Loenen. Gedurende de openingsuren van de supermarkt kan hier nu geld gepind worden. De Loenenaren zijn hier blij mee, want sinds de ploframkraak van de geldautomaat bij De Brink (al weer enkele maanden geleden) was Loenen verstoken van geldopname. Met het plaatsen van de nieuwe pinautomaat hoeven de Loenaren geen geldnood meer te hebben, tenminste als de bankrekening geen rood aangeeft…
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.