Home / Bronkhorst / Brummense Schoolsportdag

Brummense Schoolsportdag

BRUMMEN – Ondanks de slechte weersvoorspellingen werd er besloten om de jaarlijkse sportdag toch door te laten gaan. Af en toe een bui, maar voor de kinderen maakte dit niks uit. Ze wilden graag sporten op ‘de leukste schooldag van het jaar’. Als het nodig was, zochten de kinderen eventjes een droog plekje op, maar iedereen genoot van deze dag.

Het was een sportieve en gezellige happening voor alle basisscholen uit Brummen, Leuvenheim, Hall en Empe. Een zeer afwisselend programma voor de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 zorgde ervoor dat ze met veel verschillende sporten binnen de gemeente in aanraking konden komen. Geweldig dat zoveel sportverenigingen, de sportschool, vele leerkrachten en ouders meewerken en op veelal vrijwillige basis deze dag mogelijk maken.

Zo ging groep 6 korfballen met Turbulas, volleyballen met BRUVOC, handballen met Handbalvereniging Brummen, atletieken en slagbal en trefbal spelen terwijl groep 7 kon tennissen met de BTCB, hockeyen met MHC Dieren, voetballen met SC Brummen, atletieken, slagbal en trefbal spelen. Deze groepen hadden alle activiteiten om en nabij sportcomplex de Hazenberg, terwijl groep 8 op de fiets door Brummen alle activiteiten afgingen. Zij konden golfen bij de Engelenburg, kegelen bij Concordia, karate door Karate Club Eerbeek, dammen met de Brummense Damvereniging, mountainbiken met Last Gear en fitnessen bij sportschool Hippmann.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.