Home / Angerlo / Lessen Algemene Muzikale Vorming Nieuw Leven

Lessen Algemene Muzikale Vorming Nieuw Leven

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo biedt vanaf het aankomende nieuwe schooljaar lessen Algemene Muzikale Vorming aan. De leerlingen kunnen ritme- en maatgevoel ontwikkelen, krijgen een stukje muziektheorie en leren noten lezen. Daarbij speelt het leren bespelen van de blokfluit een belangrijke rol. Na twee jaar zijn de meeste leerlingen ver genoeg om les te nemen op een ander instrument. Nieuw Leven richt zich in principe op kinderen in het nieuwe schooljaar in groep drie, vier of vijf.

www.nieuwleven-angerlo.nl
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.