Home / Bronkhorst / De Dobbelsteen naar Zwiep

De Dobbelsteen naar Zwiep

BRUMMEN – De groepen zeven en acht van OBS De Dobbelsteen in Brummen mogen sinds kort helpen bij meneer Zwiep. Dat doen zij iedere week een uurtje. Meneer Zwiep heeft een kinderboerderij in park Het Goor. Hij heeft veel dieren zoals Walibi’s, kalkoenen, kippen, konijnen, hamsters, ezels, hangbuikzwijnen, geiten, bokken, reeën en nog veel meer. De kinderen helpen met de hokken schoonmaken, dieren eten geven, poep scheppen en natuurlijk mogen de kinderen ook gewoon even rondlopen. De kinderen leren er veel en wie ook eens een kijkje wil nemen, dat kan op woensdagmiddag.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.