Home / Eerbeek / En de naam is: Veluwehorst

En de naam is: Veluwehorst

EERBEEK – Het appartementengebouw aan de Stuijvenburchstraat 25 in Eerbeek heeft een naam gekregen. De bewoners deden zelf een voorstel en Sprengenland Wonen koos daar een mooi passende naam uit. Op de gevel prijkt sinds vorige week de naam ‘Veluwehorst’. Het is een verwijzing naar de vroegere bestemming van de locatie, de meubelzaak die De Veluwe heette. Op een mooie zonnige dag hadden de bewoners een gezellige bijeenkomst toen de naam werd onthuld.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.