Home / Bronkhorst / Succesvolle kofferbakverkoop Vrouwenkoor Ludiek

Succesvolle kofferbakverkoop Vrouwenkoor Ludiek

BRUMMEN – Op Hemelvaartsdag vond de 1e kofferbakverkoop plaats, georganiseerd door Vrouwenkoor Ludiek uit Brummen. De locatie, binnenplaats van Bouwcollectief Voorstonden, was goed gekozen en bracht met de volle open kofferbakken en de lange schragentafels vol spullen een gezellige sfeer. Er kwamen veel (dauwtrappende) fietsers aan die graag keuze maakten uit de aangeboden artikelen maar ook even uitrustten onder het genot van een kopje koffie met door de leden gebakken koek of taart. Enkele malen werd een lied ten gehore gebracht om de stemming te verhogen en het mooie weer deed de rest.
De opbrengst was naar tevredenheid en zal bijdragen aan Connecting Hearts maar ook aan de activiteiten behorende bij het 10 jarig bestaan van Vrouwenkoor Ludiek. In elk geval zal er op 18 november a.s. een groot en verrassend concert gegeven worden waarvoor men nu al flink aan het repeteren is o.l.v. Alette v.d. Brul.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.