Home / Regio / Producten van De Vegetarische Slager bij Coop

Producten van De Vegetarische Slager bij Coop

REGIO – De inkopers van Coop, met vestigingen in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp, zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verrassende producten om het assortiment aan te passen aan de wensen van de klant. Coop wil hierbij voorop lopen als het gaat om vernieuwende producten en trends.

Geen wonder dus dat een Vegetarische Slager in Den Haag, die met lof bezongen wordt in de Nederlandse en internationale media, hun aandacht trok. Met de producten van De Vegetarische Slager komt Coop zowel vleeseters, flexitariërs en vleesverlaters als veganisten en vegetariërs tegemoet. Het ‘vlees’ van deze originele slager doet qua smaak niet onder voor echt vlees en wordt door topkoks gekwalificeerd als “sappiger dan kip” en “malser dan varken”. Maar dan 100% plantaardig!” Coop is de eerste Nederlandse supermarktketen die de producten van De Vegetarische Slager formulebreed aan kan bieden.

De producten van De Vegetarische Slager hebben hetzelfde uiterlijk, dezelfde bite en dezelfde structuur als vlees, maar zijn onder andere gemaakt van regionaal geteelde biologische lupine. Een plant uit de vlinderbloemenfamilie en een goed alternatief voor andere grondstoffen die van grotere afstand moeten worden aangevoerd.

Het assortiment zal bestaan uit gehaktballen, kipstukjes, kipspiesjes, rulgehakt, gerookte spekjes, tonijn, teriyaki, kroketten, bitterballen, shoarma, Grieks vlees en yakitori. Doordat Coop de producten in de diepvries aanbiedt hoeven er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt en zijn ze toch minimaal een half jaar houdbaar. Coop is de eerste supermarktketen waar de producten van De Vegetarische Slager formulebreed kunnen worden aangeboden.

www.devegetarischeslager.nl 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.