Home / Doesburg / Nog eens vier aanhoudingen voor inbraak in Doesburg

Nog eens vier aanhoudingen voor inbraak in Doesburg

DOESBURG – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 mei werd in Doesburg een 21-jarige inwoner van Doesburg aangehouden in verband met diefstal uit een woning boven een horecagelegenheid. Over deze zaak werd op maandag 14 mei reeds een eerste bericht geplaatst op deze site.

De diefstal werd door getuigen ontdekt, waarna de verdachte, samen met meerdere andere personen, deze getuigen mishandelden. De aangehouden Doesburger werd dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.
De politie heeft de afgelopen dagen verklaringen van aangevers en getuigen opgenomen en heeft op 18 mei vroeg 4 inwoners van Doesburg in de leeftijd van 18 tot 22 jaar aangehouden voor hun aandeel in de openlijke geweldpleging. De aangehouden verdachte worden in verzekering gesteld. De politie verwacht in dit onderzoek nog meer aanhoudingen te doen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.