Home / Oosterhuizen / EHBO-examens Oosterhuizen

EHBO-examens Oosterhuizen

Alle leerlingen uit groep 8 van o.b.s. Oosterhuizen hebben wekenlang, na schooltijd lessen EHBO gevolgd van Bernard Wassink. En nadat al bekend was geworden dat iedereen voor het theorie gedeelte geslaagd was, bleek later dat iedereen ook voor het praktijk gedeelte geslaagd is. Alle leerlingen van groep 8 weten nu wat ze moeten doen in geval van nood en kunnen en durven dan verantwoording te nemen voor hun handelen. Een geweldige prestatie van de Oosterhuizense bollebozen, een felicitatie waard.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.