Home / Eerbeek / Bloemenzee in Eerbeek

Bloemenzee in Eerbeek

EERBEEK – Al vroeg waren de eerste kopers present op het Eerbeekse Oranje Nassauplein. Daar werd donderdag weer de jaarlijkse bloemen- en plantenmarkt gehouden. Vooral eenjarige planten gingen grif van de hand.

De IJsheiligen St. Mamertus, St. Pankratius, St. Servatius en St. Bonifatius vierden van 11 t/m 14 mei hun jaardagen, dus was donderdag 17 mei een perfecte dag voor de bloemen- en plantenhandel. Met handkarretjes, steekwagentjes en met de handen vol plastic tassen gingen de mensen naar huis. Met niet alleen heel veel mooie planten, maar ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd. En wie wat meer planten uitzocht, kon meestal ook nog wel handjeklap over de prijs doen. Eendracht zorgde bij dat alles met het KOE-orkest voor vrolijke muziek op het Eerbeekse plein, dat er wel wat rommelig bij lag vanwege de opknapbeurt, maar dat toch de markt onderdak bood. Eerbeek werd overigens niet meer zoals vroeger wakker geblazen door Eendracht en op die manier geattendeerd op de bloemen- en plantenmarkt, maar blijkbaar had men massaal de wekker gezet, want het de belangstelling was groot – foto: Han Uenk

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.