Home / Doesburg / Muziekdag om te genieten

Muziekdag om te genieten

DOESBURG – De mosterd-muziekdag is een grandioos succes geworden, mede door het mooie (eindelijk!) zomerweer. De organisatie had het niet beter kunnen plannen. Heerlijk warm en zonnig. Want wat is er nu leuker dan door Doesburgse binnenstad slenteren, de mosterdsoep proeven en een rondje over de boekenmarkt slenteren. Dan moe geworden neerstrijken op een van de vele terrasjes en achter een heerlijk koel pilsje of een kop koffie luisteren naar de muziek van alle dweilorkesten en bands die langs trekken en hun vrolijke klanken rond strooien. De stemming zat er zowel bij het publiek als bij de orkesten goed in om van deze zondag eens heerlijk te genieten – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.