Home / Dieren / Jubilarissen DHO

Jubilarissen DHO

DIEREN – het Dierense Harmonieorkest gaf 12 mei weer zijn traditionele voorjaarsconcert. Ook het leerlingenorkest, onderdeel van DHO, liet horen waartoe zij in staat waren. Het was een enerverend concert dat door de toehoorders behoorlijk goed gewaardeerd werd. Met name het muziekstuk Celtic Flute met als solisten Anne Leenders en Marjolein Hogeweg oogstte alom lof.

Binnen de vereniging was daarnaast een uniek situatie ontstaan; er waren maar liefst negen jubilarissen. Marthijn van tent, Ilse Plant en Monica Hovenberg waren 25 jaar lid. Mien Gerritsen, Rob Gerritsen en Ben Kerkhof waren 40 jaar lid. De kroon werd gespannen door Jan van Tent en Bart Lubberhuizen, zij waren 60 jaar lid. Door omstandigheden kon de negende man niet op de foto, Dinand Kistemaker was eveneens 40 jaar lid. De negen jubilarissen werden door de voorzitter in het zonnetje gezet en voorzien van bloemen werd een fotosessie gehouden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.