Home / Loenen / Fris dauwzwemmen

Fris dauwzwemmen

Hemelvaartsdag begon frisjes dit jaar. Er lag geen dauw op het gras, het was zelfs bevroren. Toch weerhield dit een aantal zwemmers er niet van om te komen dauwzwemmen in zwembad Molenallee. Het bad was vanaf 06.00 uur geopend. Iedereen kon voor een klein bedragje komen zwemmen en genieten van een dauwtrapontbijtje. Er werden enkele baantjes getrokken en rond 07.00 uur kwam muziekvereniging OLTO langs om enkele muziekstukken te spelen. De inwoners van Loenen zijn duidelijk blij met het bad, dat dit najaar ineens geconfronteerd met een mogelijke sluiting. Het bad hoopt volgend jaar het dauwzwemmen weer een vervolg te kunnen geven. Hopelijk met iets meer zwemmers, mogelijk wordt het dan net zo druk als afgelopen jaar in de Raadszaal van het Stadhuis in Apeldoorn, toen het bad de sluiting boven het hoofd hing.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.