Home / Regio / Met korting naar De Dag van het Oorlogsboek

Met korting naar De Dag van het Oorlogsboek

REGIO – Leden van de Bibliotheek Veluwezoom kunnen met korting een bezoek brengen aan het Airborne Museum in Oosterbeek. Het gaat om de speciale dag over oorlogsboeken, die wordt gehouden op zaterdag 9 juni.

Op De Dag van het Oorlogsboek kunnen mensen buiten het museum gratis een antiquarische oorlogsboekenbeurs bezoeken, waar zo’n dertig standhouders boeken en documenten over de Tweede Wereldoorlog aanbieden. Een journalist van De Gelderlander interviewt auteurs Jan Blokker jr. en David Barnouw en er worden drie klassieke verfilmingen van oorlogsboeken vertoond. Daarnaast is het Airborne Museum te bezoeken. De entree kost normaal 8 euro. Leden van de Bibliotheek Veluwezoom kunnen vooraf in hun de vestigingen de bibliotheek een toegangkaart kopen voor 6 euro. Deze is alleen geldig op 9 juni. De Dag van het Oorlogsboek duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.