Home / Velp / F3 VVO kampioen

F3 VVO kampioen

Het is de F3 van VVO in Velp gelukt het kampioenschap binnen de competitie in de wacht te slepen. De acht enthousiaste spelers hebben het afgelopen seizoen van hun trainers Remco en Michiel geleerd goed samen te spelen. Gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme, heeft dit voor deze overwinning gezorgd. Op de foto staan op de voorste rij Thom, Joep, Serginio, Olivier, Ties (invaller voor Stan), Mattij en Job. Achteraan staan Remco, Moos en Michiel.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.