Home / Bronkhorst / Vrijwillige brandweer van Breda maakt radio-uitzending

Vrijwillige brandweer van Breda maakt radio-uitzending

BRUMMEN – De winnaars van de eerste Brummense Popquiz, het team Vrijwillige Brandweer van Breda, verzilveren zaterdagavond een deel van hun prijs. Het drietal maakt dan twee uur radio bij RTV Veluwezoom.

Van 20.00 tot 22.00 uur draaien Remco Brand en Joram en Jilling van Breda hun favoriete plaatjes. Ze hebben veel zin in hun radio-uitzending. “Het belooft een ratjetoe te worden”, lieten ze weten. “We hebben namelijk een brede muzieksmaak en dat willen we volledig tot uiting laten komen in ons programma”. Ook zijn ze voornemens wat grappen en grollen uit te halen. RTV Veluwezoom is beluisteren via 107.5 FM en via de live-stream op www.veluwezoomfm.nl. Ook via de kabelkrant op televisie is de lokale omroep voor de gemeente Brummen en omstreken te beluisteren.

De Brummense Popquiz krijgt overigens dit jaar een vervolg. Er is al een datum bepaald: donderdag 27 december. Na de zomervakantie volgt er meer informatie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.