Home / Eerbeek / Tafeltenniskampioenen

Tafeltenniskampioenen

Het jeugdteam van ETTV is kampioen geworden in de startersklasse. Al voor de laatste wedstrijden waren gespeeld, was het team van ETTV niet meer in te halen. Met een gemiddelde van 84 procent gewonnen games, is het drietal het kampioenschap zeker waard! Dit najaar beginnen de jongens in de vijfde klassen en begint het ‘echte werk’. Dan mogen zij hun krachten meten met jeugdleden die al iets langer spelen. Er worden dan per wedstrijd tien games gespeeld, net als bij de senioren.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.