Home / Dieren / Bieb start met streaming e-books

Bieb start met streaming e-books

DIEREN – De bibliotheek in Dieren presenteert sinds begin mei een nieuwe dienst; streaming e-books. Voortaan kunnen aal bibliotheekleden online boeken lezen. Streaming e-books werken ongeveer hetzelfde als een filmpje op YouTube bekijken of muziek luisteren op Spotify. Bibliotheekleden loggen in op de website van Public Library Online en vervolgens wordt het boek direct geladen in de browser. Het aanbod van streaming e-books is zeer divers.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.