Home / Drempt / Zomermarkt Dorpshuis Drempt

Zomermarkt Dorpshuis Drempt

DREMPT – De zomermarkt rondom het Dorpshuis in Drempt wordt dit jaar gehouden op zondag 24 juni. De markt is uitgegroeid tot een markt met vijftig kramen. Elk jaar is er volop muziek met dit jaar de Tailshakers. Zij treden vanaf 15.00 uur op. Er is een frietkraam en een tapwagen. Dit jaar wordt er voor het eerst een beach- en volleybaltoernooi gehouden. Er zijn nog kramen te huur. Aanmelden hiervoor kan via e-mail. zomermarktdrempt@live.nl.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.