Home / Eerbeek / Clubkampioenen bij Last Gear

Clubkampioenen bij Last Gear

EERBEEK – Voor het eerst in het veertienjarige bestaan van ATB Club Last Gear in Eerbeek zijn er clubkampioenschappen verreden. In het bos bij de Loenense waterval was een parcours uitgezet waar zoveel mogelijk ronden op verreden moesten worden. De wedstrijd werd in verschillende categorieën verreden.

Voor de jongste deelnemers was er een parcours van 800 meter met wat korte heuveltjes. De jonge jeugd had een rondje van 1,5 kilometer en alle andere categorieën reden een ronde van 2,5 kilometer met twee pittige klimmetjes. Ruim zestig leden streden om de titel Clubkampioen. Verena Pluim werd eerste bij de mini meisjes, Hidde Bos bij de mini jongens, Annieke Wagenaar bij de jonge jeugd meisjes, Bas Martijnse bij de jonge jeugd jongens, Wiebe Scholten bij de oudere jeugd jongens, Trudy Bakker bij de dames, Marcel Kluin bij de heren, Machiel van den Beld bij Heren veertig plus en Gerrit Poorterman bij de heren vijftig plus. Speciaal voor moederdag was er een speciaal klassement voor de snelste moeder en kind. Deze is gewonnen door Margreet Fortuin en Wiebe Scholten. Het evenement werd met prijzen gesponsord door FietsPro van den Beld.

www.lastgear.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.