Home / Dieren / VolleybalJeugd geplaatst voor NK

VolleybalJeugd geplaatst voor NK

DIEREN – De CMV jeugd van Volleybalvereninging AutovanOort Rebelle heeft zich geplaatst voor het Nationaal Gesloten Jeugd Kampioenschap Volleybal voor D-Jeugd. Het Dierense team wist in de Regionale kampioenschappen beslag te leggen op de 2e plaats en heeft zich hiermee gekwalificeerd.
Tijdens het Regiokampioenschap moest afgerekend worden met andere winnaars van de reguliere Topklasse competitie. In Deventer drong het team met uitsluitend winstpartijen door tot de finale van het toernooi. De vele wedstrijden, die overigens makkelijk werden gewonnen, waren Demi, Max, Jorden, Danique en Daphne te vermoeid om ook nog eens te vlammen in de finale. De finale was net één wedstrijd te veel en werd de enige verliespartij van de dag. Toch een prachtig resultaat van het door Eikenaar Assurantiën gesponsorde team en trainers Annika en Frank. De troostprijs geeft recht op rechtstreekse plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap voor clubteams. De finaleronde tussen de beste 16 teams van Nederland wordt op 2 juni gespeeld in Dalfsen – foto: Michel Zoeter

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.