Home / Eerbeek / HSV de Veluwezoom blijft scoren

HSV de Veluwezoom blijft scoren

EERBEEK – Celine en Celeste Vacirca zijn beiden lid van HSV de Veluwezoom in Eerbeek. De zusjes zijn regelmatig op wedstrijden te vinden. Op zaterdag 12 mei ging het duo naar het CH Diepenveen.
Voor Celine met haar pony Boris de eerste keer dat zij op een officiële wedstrijd meedeed. Ze zag tijdens dit debuut in de B dressuur kans een tweede en zesde prijs te behalen met twee keurige dressuurproeven, die ook nog twee winstpunten opleverde. Celeste deed niet onder voor haar zus en behaalde 186 punten en een vijfde prijs met haar donkerbruine Saffina.
Noortje van der Velden wist in de mooie buitenmanege van de Boleemhoeve in Zevenaar met Dowan in de klasse Z1 210 punten te behalen. Dit brengt haar zeer dicht bij de volgende klasse want deze score leverde haar een wintspunt maar daarnaast ook een eerste prijs op.
Simone Boesveld heeft in Kootwijk haar vierde en vijfde winstpunt behaald met haar paard Abillety in de klasse M2 dressuur. In een deelnemersveld van zeker 28 combinaties was dit tevens voldoende voor een zesde en zevende prijs.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.