Home / Eerbeek / OVE verrast moeder met roos

OVE verrast moeder met roos

EERBEEK – Het is een jaarlijks terugkerende traditie, dat winkelende moeders in Eerbeek op de zaterdag voor Moederdag verrast worden met een attentie die ze wordt aangeboden namens de OVE, de Ondernemers Vereniging Eerbeek.

In totaal liepen er acht heren van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers, gekleed in hun mooiste pak, over de diverse winkelpleinen en deelden daar aan alle moeders een roos uit. Dat dit enorm werd gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat ze zelfs de weg over staken om een roos van zo’n mooie man in ontvangst te nemen. Ze kregen diverse leuke en spontane reacties en daarom is het voor de vrijwilligers van De Dwarsliggers leuk om te doen. Af en toe kwam er een klein buitje over, maar het was toch een mooie dag en gezellig druk in Eerbeek.

Bij de volgende activiteit, op zaterdag 16 juni, zullen de dames van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers op hun beurt namens de OVE de winkelende vaders een presentje aanbieden ter gelegenheid van Vaderdag.
Kijk voor meer foto’s en het zomerprogramma op onze website www.cvdedwarsliggers.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.