Home / Eerbeek / Feestje na eerste lustrum

Feestje na eerste lustrum

EERBEEK – Bewoners van het nieuwe appartement aan het Oranje Nassauplein in Eerbeek vierden onlangs het vijfjarig bestaan. De onderlinge relaties tussen de bewoners is zo goed dat als er wat te vieren is, iedereen wordt uitgenodigd voor bijvoorbeeld een verjaardag. Al vier jaar lang wordt iedere week koersbal gespeeld in de parkeergarage. Naar aanleiding van het eerste lustrum hebben drie inwoners een quiltkleed gemaakt. Voor het maken van het quiltkleed kwamen alle vrouwen eerst bij elkaar om het patroon en de stof uit te zoeken. Onder leiding van mevrouw Van der Ley maakten drie vrouwen het kleed af. Het kleed werd 5 mei onthuld door de oudste inwoonster van het appartementencomplex mevrouw van den Brink. Na de onthulling werd er nog wat gedronken. De feestelijkheden werden later die dag voortgezet bij Bello in Hall met een prima buffet en de nodige drankjes. Zo werd het eerste lustrum afgesloten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.