Home / Hoenderloo / Oudere vrouw geeft pincode na babbeltruc

Oudere vrouw geeft pincode na babbeltruc

HOENDERLOO – Een oudere dame heeft donderdagmiddag in haar woning aan Veldheim in Hoenderloo haar pinpasje met pincode afgegeven. Ze werd rond 14.30 uur aan haar achterdeur benaderd door een man die beweerde een vriend van de buren te zijn. Hij had een heel verhaal over een reparatie en vroeg de vrouw of zij de kosten voor kon schieten. De dame kende de man niet, maar hij wist toch haar vertrouwen te winnen en hij kreeg de bankpas met pincode mee. Even later bleek dat ze bedrogen was, er is een bedrag van haar rekening opgenomen. De vrouw liet haar rekening blokkeren, maar dit was dus al te laat. De politie is op zoek naar de dader. Het gaat om een man van ongeveer 25 jaar oud en zo’n 1,65 meter lang. Hij had een slank postuur en een smal gezicht. De man had krullend zwart haar en donker gekleurde ogen. Hij droeg een blauw met oranje/rode strepen, een witte pull daaronder en een donkerblauw colbert met een streepje, een blauwe spijkerbroek en bruine schoenen. De man sprak accentloos Nederlands. Mensen die iets hebben gezien of de man herkennen, worden verzocht de politie te bellen op nummer 0800-8844. Daarnaast waarschuwt de politie voor dit soort slinkse personen. Let goed op, vertrouw niet zomaar iedereen en wie toch slachtoffer is geworden van dit soort diefstal, doet er goed aan een goed signalement te onthouden en dit door te geven aan de politie.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.