Home / Dieren / Kampioen!

Kampioen!

De E1 van de Dierensche Boys is kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Na negen overwinningen werd besloten met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Zutphen. De vreugde was er niet minder om. Het kampioenschap is een hele prestatie, omdat het hele team uit eerstejaars E’s bestaat. Dat belooft veel goed als de jongens volgend jaar in de tweede klasse uit gaan komen. De jonge talenten kregen na de laatste wedstrijd een mooie beker, voor de begeleiders was er een fraaie bos bloemen. Natuurlijk mochten een frietje en rondrit door Dieren niet ontbreken.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.