Home / Bronkhorst / Eerste lot 1912 verkocht

Eerste lot 1912 verkocht

BRUMMEN – De jubileumverloting van Sportclub Brummen is officieel van start gegaan. Woensdagmorgen kocht burgemeester Joosten het eerst lot met het symbolische nummer 1912. Het is immers in 1912 dat de vereniging is opgericht.

Sportclub Brummen viert dit jaar haar eeuwfeest. Daarvoor worden heel wat activiteiten georganiseerd, waaronder deze jubileumverloting. De opbrengst hiervan wordt besteed aan de renovatie en nieuwbouw van het clubgebouw. De loten kosten 25 euro per stuk en het eerste lot is aangeschaft door burgemeester Niels Joosten. Joosten is één van de ambassadeurs tijdens dit jubileumjaar en erkent het belang van een hechte sportvereniging als Sp. Brummen: “De vereniging heeft een grote sociale waarde. Het is een mooie, oude club, die de zaken goed voor elkaar heeft. Het kampioenschap van het eerste elftal is natuurlijk prachtig in dit jubileumjaar.”
Het eerste lot ontving Joosten uit handen van penningmeester Gerrit Kempes van de jubileumcommissie, die erg druk is om de verloting op poten te krijgen. Het werven en aanschaffen van prijzen, aanvragen van vergunningen en het regelen van de verkoop. Hij kreeg dan ook de complimenten van Harry Timmer, voorzitter van de commissie.

Kempes heeft zijn werk goed gedaan, want er is een prachtige prijzenpot. Iedereen die één of meerdere loten aanschaft, maakt kans op mooie prijzen, zoals een Fiat 500, een reis ter waarde van 2500 euro, een flatscreen-televisie, twee dames- of herenfietsen naar keuze, een rit in een Ferrari, een ballonvaart, dinerbonnnen, tegoedbonnen van diverse ondernemers en ga maar door. Een lot kost 25 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden van de jubileumcommissie of Concordia. Er zijn vier trekkingen, op 27 september, 11 en 25 oktober en 8 november en ieder lot maakt bij elke trekking kans. Welke prijzen wanneer worden verloot en alle overige informatie, is te vinden op www.sportclubbrummen100jaar.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.