Home / Laag-Soeren / Bewoners Schreuderhuizen maken rondrit in oude legerauto’s

Bewoners Schreuderhuizen maken rondrit in oude legerauto’s

LAAG-SOEREN – Bewoners van de Schreuderhuizen uit Laag-Soeren en Arnhem maken zaterdag een rondrit, gezeten in de oude militaire voertuigen van Keep Them Rolling en de Groene Soos uit Laag-Soeren. De 120 bewoners worden iedere twee jaar uitgenodigd om de rit mee te maken en ze kijken er telkens weer naar uit, zo heeft de ervaring geleerd. De Schreuderhuizen is een instelling waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken.
De rit start om 11.30 uur bij de locatie aan de Bakenbergseweg 258-260 in Arnhem. De tocht voert dan via Terlet en Loenen naar Laag-Soeren, waar een pauze is. Om 13.30 uur vertrekt de stoet weer om via de heuvels van het Nationaal Park Veluwezoom weer in Arnhem aan te komen.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.